Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Ilaçe për zemrën / Rukja

ME BUZËQESHJE I PËRFITON ZEMRAT

Muslim Shop

Kur e takon atë që e do, buzëqesh, që ta ndiejë ai në vete dashurinë tënde ndaj tij.
Kur e takon armikun, buzëqesh, që ta ndiejë armiku fuqinë tënde.
Kur e takon atë që të braktisi, buzëqesh, që të ndiejë ai në vete keqardhje.
Kur e takon atë që të dëmtoi, buzëqesh, që të ndiejë ai në vete se ti nuk do që t’i hakmerresh dhe se çështjen ia ke lënë Allahut.
Kur e takon atë që nuk e njeh, buzëqesh, që ta marrësh shpërblimin dhe sevapin.
Buzëqesh në çdo kohë dhe në çdo vend, sepse me buzëqeshje i përfiton zemrat.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Irfan Jahiu

SHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Kushtrim Guraj

CILËS KATEGORI I TAKON?!

Kushtrim Guraj

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN TUAJ

Kushtrim Guraj

SHPEJTO SA ËSHTË TREGU I HAPUR

Kushtrim Guraj