Rtv Pendimi
Të ndryshme

ME CKA SHUHET ZJARI I GJUNAHIT

Gjunahi, shkakton vuajtje në shpirtin e gjunahqarit,dhe ai ndihet sikur të ketë,një zjarr në brendi.
Por ai duhet të din se,atë zjarrë nuk e shuan uji as bora,as akulli i dimrit.
Por atë e shuan vetëm loti i pendimit.

Të ngjajshme

Dyfytyrësia sëmundje bashkëkohore!

Kushtrim Guraj

Mos e harro këtë lutje!

Kushtrim Guraj

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj