Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

Me erdhi një sprov

Me erdhi një sprov
E kam pak vështir
Tani që disa ditë
Në spital jam shtrir

Dhimbje të mëdha
Të lëvizi smujsha
Më vizitoi i nderuari
Dr. Shefki Dragusha

Njeri i devotshëm
Kujdeset aq shumë
Mendoj se si pacient
I vetëmi n’spital jam un

Si doktor i dalluar
Por edhe besimtar
Tani çështjen time
Në duar e ka mar

E ndjej vetën ma mir
Allahun e falenderoj
Shpresoj sa më shpejt
Në shtëpi të shkoj

Si njeri i edukuar
Tani edhe me shkoll
Çdoher që më sheh
Për Allahun më fol

Allahu e shpërbleft
Doktorin me Xhenet
Ngase kujdeset
Si për fëmijen e vet

A.Gajtani

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU