Rtv Pendimi
Të ndryshme

ME FYTYRË KAH KIBLEJA KURSE ME ZEMËR KAH ZOTI

Kur falemi e drejtojmë fytyrën kah Kibleja ,ashtu duhet drejtua edhe zemrën kah Zoti.
Nëse nuk e drejtojmë zemrën kah Zoti,nuk kemi Namaz,ashtu sic nuk kemi Namaz nëse nuk drejtohemi kah kibleja,madje nëse nuk kemi mundësi të drejtohemi kah Kibleja për ndonjë arsye të justifikuar,atëherë mund që fytyra jonë të mos jetë kah Kibleja,por Zemra pa tjeter të jetë e kthyer kah Zoti.
O ZOT, bën që zemrat tona synim ta kenë kënaqësinë Tënde,dhe të jenë të kthyera vetëm kah Ti,Ja Rabbel aleminë.

Shkruar nga hoxhë Zekerija Bajrami, transmeton RTV Pendimi.

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj