Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Muslim Shop

Më pyetën për lindjen, u thashë fillim.

Më pyetën për të qeshurit, u thashë shpresë.

Më pyetën për luftën, u thashë shkatërrim.

Më pyetën për pasurinë, u thashë mjet.

Më pyetën për detin, u thashë fshehtësi.

Më pyetën për fëmijërinë, u thashë pafajësi.

Më pyetën për shkollën, u thashë mesazh.

Më pyetën për nënën, u thashë dhembshuri.

Më pyetën për lirinë, u thashë pikënisje.

Më pyetën për dashurinë, u thashë lumturi.

Më pyetën për martesën, u thashë rehati.

Më pyetën për bukurinë, u thashë mëshirë.

Më pyetën për shëndetin, u thashë begati.

Më pyetën për natyrën, u thashë meditim.

Më pyetën për divorcin, u thashë ndarje.

Më pyetën për vdekjen, u thashë përfundim.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj