Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Me të holla e ke mundësinë të blesh:
Vendbanim, por jo edhe shtëpi.
Pozitë, por jo edhe respekt.
Krevat, por jo edhe gjumë.
Libër, por jo edhe kuptim.
Ilaç, por jo edhe shërim.
Prandaj, mos të të mashtrojë pasuria e ta harrosh Atë që të furnizoi me pasuri!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (1)

Irfan Jahiu

DEDIKUAR TË PËRMALLUARVE DHE TË LËNDUARVE

Irfan Jahiu

DISA NJERËZ NË JETË NA VIJNË SI BEGATI

Irfan Jahiu

JETA MES ËNDRRËS DHE SHPRESËS

Irfan Jahiu

JETA VAZHDON EDHE PSE SHPIRTI NDIEN DHEMBJE DHE SYRI LOTON

Irfan Jahiu

DISA FJALË PËR FEMRËN

Irfan Jahiu

MIQËSIA ËSHTË JETË

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu