Rtv Pendimi
Reklama

Metalplast Prizren

Metalplast  më punimët e veta prezenton punimët nga Metali dhe punime nga llamarina .

Punimët nga metali :
Gilindera për shkall
Ballkona
Dyer oborri
Rëthoja
Streha të verandave
Krevate metalike
Tavolina & ulëse metalike
Dhe të tjera nga metali

Punimët nga llamarina :
Të gjitha llojet e holluqëve
Dhe izolime të ndryshme si pas kërkesës

Kontakt tel : +38349 33 55 88

+38344384967

FB : https://www.facebook.com/Metalplast-Prizren-1546195592098943/

Të ngjajshme

iMediahous

Kushtrim Guraj

Opoware

Hevzi Hasani

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 2020

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj