Rtv Pendimi
Lajme

METODA MË E RE DHE EFIKASE PËR MËSIMIN E SHKRONJAVE TË KUR’ANIT FISNIK

Pasi që “RTV Pendimi” morri përsipër botimin e Librit “SHKRIM-LEXIMI ARAB-KURANOR” -metodë e mësimit- të autorit Kasam Muhameti, tani është kënaqësi e jona që me ndihmën e donatorëve, kemi arritur ta shtypim këtë libër me tirazh 2000 copë, nga Kompania “Lena Graphics”, Prishtinë.

Libri do të jepet gratis, i cili fillimisht do të shpërndahet nëpër xhamia.

Për diasporë, mund të kontaktoni te: Hevzi Hasani, tel. +43 676 722 72 67 (Viber + Whats up).

Për Kosovë, mund të kontaktoni: Kushtrim Guraj, tel. +38345563059  (Viber + Whats up).

Së bashku me botimin, “RTV Pendimi”, ka mundësuar që njësitë dhe ushtrimet e këtij libri t’i keni të sqaruara dhe të lexuara nga autori me video projektor edhe në “YouTube”, në mënyrë që t’ua lehtësojmë të gjithë atyre që dëshirojnë përmes kësaj metode t’i mësojnë shkronjat e Kur’anit fisnik.

Kontribuesit e këtij botimi janë të shënuar më posht:

Emri              Shuma në Euro
Anonim ( Austri ) 1000
Besnik Ferizi 200
Nuri Refiku 300
Hevzi Hasani 200
Anonim ( Austri ) 20
Shpend Skenderi 10
Argjend Hasani 10
Mensur Vitia 50
Shqipe Agushi 85
Drilon Xheladini 19
Shqipe Islami 50
Suada Mahmuti 50
Florim Kjazimi 60
Anonim ( Austri ) 300
Agron Preteni 163
Gursel Flugaj 200
E.B Des Elvis 200
Armend Durmishi 15
Mehmet Mehmeti 50
Esmere Berisha 100
Burim Elezi 48
Mumin Imeri 50
Gurakuq Gecaj 50
Abdullah Useini 470
Artan Elmazi 10
Midi Rexhepi 50
Gzime Sulejmani 30
Gutaj Hoxhaj 50
Amanda Kryeziu 10
Lumni Ibrahimi 286
Zekerija Jashari 100
Sabir Salihu 100
Hajret Kamberi 40
Fehmi Salimusa 364

Të ngjajshme

U mbajt mbledhja e redaksisë së revistës “Dituria islame”

Kushtrim Guraj

KBI në Gjakovë shënon aktivitetin e dytë në kuadër të “Programi për më të dashurin”

Kushtrim Guraj

Tërnava rizgjidhet në mesin e 500 personaliteteve me më ndikim në botën islame

Kushtrim Guraj

KBI në Gjakovë shënon aktivitetin e parë në kuadër të “Programi për më të dashurin”.

Kushtrim Guraj

Erdoğan thirrje popullit: Mos blini asnjëherë mallra franceze

Kushtrim Guraj

Sot ka ndrruar jetë Mulla Musa Ahmet Gërguri nga Bardhi i Madh

Kushtrim Guraj

Fillon llogaritja dimërore e kohës

Kushtrim Guraj

ALSAR I DHURON BOTIMET E TIJ BASHKËSISË ISLAME TË KOSOVËS

Kushtrim Guraj

Ministri Zemaj priti në takim sekretarin e përgjithshëm të BI të Kosovës Ahmet Sadriun

Kushtrim Guraj