Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Probleme shpirtërore & shoqërore

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Muslim Shop

Alkooli – pije.

Bixhozi – fat.

Muzika – art.

Ryshfeti – një kafe.

Përzierja e gjinive – civilizim.

Lakuriqësia – liri.

Kurvëria – lidhje kaluese.

Paturpësia – zhvillim dhe emancipim.

Hipokrizia – politikë.

Thirrja në të mirë – egërsi.

Ndalimi nga e keqja – prapambeturi.

Mjerë për ne se çfarë ndëshkimi do të na japë Allahu, nëse nuk ndryshojmë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu

REALITETI I JETËS

Irfan Jahiu