Rtv Pendimi
Vip Well
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Muslim Shop

Kur shitësi të afrohet dhe të detyron që ta blesh atë që të thotë, ti mendon se malli i tij nuk është i mirë. Pastaj del dhe hulumton shitore tjetër, e cila është më e mirë se ajo që ishte.

Kështu janë edhe njerëzit në jetën tonë.

Kur e lajmëron një person të caktuar që mos të largohet nga jeta jote dhe se ti do që ai të jetë prezent në jetën tënde, ai do të ndiejë se në botë ekziston dikush tjetër që e meriton më shumë sesa ti, dhe largohet për ta kërkuar atë.

Prandaj, mos e lajmëro dikë, nëse nuk do që ai të ikën nga ti.

Ai që të dashuron, do të mbetet në jetën tënde përgjithmonë, pa e detyruar ti që ta lajmërosh atë për ndjenjat e tua.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

Të ngjajshme

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Kushtrim Guraj

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Kushtrim Guraj

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Kushtrim Guraj