Rtv Pendimi
Të ndryshme

Mos e harro këtë lutje!

I Dërguari i Allahut ka thënë: “Kush thotë kur të dal prej shtëpisë: Me emrin e Allahut, i mbështetem Allahut, nuk ka forcë e as fuqi pa ndihmën e Allahut, atij do t’i thuhet: Ti je i udhëzuar, i mbrojtur dhe Allahu të mjafton ty.
Në këtë rast shejtani i thotë shejtanit tjetër: Çfarë të bësh me njeriun i cili është i udhëzuar? Allahu i mjafton dhe e mbronë atë “
(Tirmidhiu dhe Ebu Davudi)
Allahu na ruajtë dhe na udhëzoftë!

Hoxhë Fadil Musliu

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU