Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Muslim Shop

Nëse e do pasurinë, mos e harro llogarinë.
Nëse i do vilat dhe shtëpitë, mos i harro asnjëherë varrezat.
Nëse i do gjynahet dhe mëkatet, mos e harro pendimin dhe kërkimfaljen.
Nëse e do ndonjë krijesë, mos e harro Krijuesin.
Nëse e do dynjanë, mos e harro ahiretin.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu