Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

MOS FOL PËR…!

Muslim Shop

1. Mos fol për fuqinë tënde para të dobëtit.
2. Mos fol për lumturinë tënde para të pikëlluarit.
3. Mos fol për lirinë tënde para të burgosurit.
4. Mos fol për fëmijët e tu para atij që nuk i ka.
5. Mos fol për prindin tënd para jetimit, plagët e tyre nuk mund të përballojnë më tepër.
6. Zbukuroje fjalimin tënd në çdo sferë të jetës sate dhe bëje përkujdesjen e ndjenjave të të tjerëve pjesë të personalitetit tënd.
7. Jetoje jetën sikurse një kalimtar dhe pas teje tento të lësh çdoherë gjurmë të mira. Ne në këtë botë nuk jemi tjetër, përveçse mysafirë, kurse mysafirit nuk i mbetet tjetër, përveçse kthimi.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj