Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

MOS I BRAKTIS ËNDRRAT, NËSE TË LËNDOI NJË FERRË!

Gabon, nëse i urren të gjitha lulet, vetëm pse të lëndoi një ferrë nga ato lule.

Gabon të largohesh nga të gjitha ëndrrat e tua, sepse njëra nga to nuk të është realizuar.

Gabon, nëse e braktis duanë, sepse një dua nga duatë e tua nuk të është pranuar.

Gabon, nëse largohesh nga të gjitha projektet e tua, sepse në njërën nga to ke dështuar.

Gabon, nëse i vendos në një kategori dhe i gjykon të gjithë shokët njëjtë, sepse njëri nga ta të ka tradhtuar.

Jeta është e tillë, mos prit nga njerëzit të bëhen si do ti apo si je ti. Gabon, nëse i braktis të gjitha, vetëm pse u lëndove, dështove apo u tradhtove.

Por, e jotja mbetet të vazhdosh dhe të mos ndalesh asnjëherë, sepse suksesi vjen me punë të vazhdueshme dhe me tejkalimin e pengesave në rrugë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SI T’IA BËSH FAMILJES GRUAN TËNDE TË DASHUR?!

Irfan Jahiu

GRUAJA I PËRNGJAN NDËRTESËS!!

Irfan Jahiu

TË FALËNDEROJ NËNË, QË JE NËNA IME!!

Irfan Jahiu

NËNA E BURRIT, ÇELËS NGA ÇELËSAT E LUMTURISË BASHKËSHORTORE!!

Irfan Jahiu

BUZËQESHU!

Irfan Jahiu

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA

Irfan Jahiu

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Irfan Jahiu

TI DHE SHEJTANI

Irfan Jahiu

PËRKUJDESJA PËR NDJENJAT E ATIJ QË KA TË NDONJË TË METË FIZIKE

Irfan Jahiu