Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Muslim Shop

Do të vijë një ditë nga ditët!
Do ta takosh atë që ta mbron zemrën.
Që frikësohet që loti mos të pikojë nga syri yt.
Do ta takosh atë që do t’i realizojë ëndrrat e tua.
Do ta gjesh atë që flijohet për hir që ta përshkruajë buzëqeshjen në fytyrën tënde.
Prandaj, mos i mbyll dyert e zemrës sate. Nuk do të thotë se çdonjëri që trokiti në të e ka për qëllim të të lëndojë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj