Rtv Pendimi
Të ndryshme

Mos i mërzisni të dashurit tuaj!

 

Ibni Kajimi ka treguar se një njeri është martuar me një grua dhe kur deshi të bënte marrëdhënje intime me të, ka parë mangësi në trupin e saj( një sëmundje që ja kishte deformuar lëkurën e saj).
Ky i tha gruas se kam problem me shikimin dhe më është dobësuar… Kështu vazhdoi jeta e tyre bashkëshortore duke e lënë gruan të mendoi se ky ishte i verbër.
Pas 20 viteve ajo vdiq pa e kuptuar se burri i saj shikonte.
Kur e pyetën pse e bëre këtë? Ai kishte thënë: “Me vinte keq ta mërzisja nëse i thosha se po e shihja mangësinë e saj”!

Hoxhē Fadil Musliu

Të ngjajshme

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj

Sot bëhen 21 vjet nga masakra e tmerrshme e Reçakut kur më 15 janar të vitit 1999 forcat kriminele serbe vranë 45 civilë shqiptarë

Kushtrim Guraj

A E KEMI SHIJUAR ËMBËLSINË E BESIMIT?

Kushtrim Guraj

Australia, Zjarri dhe hadithi i Profetit Muhamed para 1441 vitesh

Kushtrim Guraj

Lutja e Plakës – ja vlenë të lexohet !

Kushtrim Guraj

Shijoje këtë begati!

Kushtrim Guraj

PAMJE NGA XHAMIA E SULLTAN MURATIT

Kushtrim Guraj

Djali i hoxhë Fadil Musliu, Aid Musliu diplomoi në fakultetin e sheriatit në Medine

Kushtrim Guraj