Rtv Pendimi
Të ndryshme

MOS SHPIFNI DHE MOS I AKUZONI BESIMTARËT!

Të akuzosh padrejtësisht besimtarët dhe besimtaret se janë shkaktarë të përhapjes së virusit covid 19 gjatë festës së Fitër bajramit, e ku dihet botërisht se bajrami nuk është falur fare dhe vizitat kanë qenë të reduktuara tej mase është tendencioze dhe gjynah shumë i madh. Këtë e bëjnë ata që nuk kanë çfarë të thonë dhe hajt të akuzojmë muslimanët se ndoshta e han pazari!

Për të gjithë ata që na shqetësojnë, mërzisin apo na akuzojnë, përgjigjen e gjejmë në fjalët e Allahut ku thotë: ”E ata që i shqetësojnë(zemërojnë) besimtarët dhe besimtaret, për atë që ata nuk janë fajtorë, ata kanë ngarkuar veten për shpifje me një gjynah shumë të madh”. (El-Ahzab-58)

Allahu na ruajtë nga shpifjet e tyre dhe ata i udhëzoftë!

Të ngjajshme

Synoje çdo herë këtë kënaqësi!

Kushtrim Guraj

Arsyetime të kota!

Kushtrim Guraj

Kurbanat 2020 (Lista)

Kushtrim Guraj

Kurbani dhe rregullat e tij në Islam

Kushtrim Guraj

DËSHMIA E NJË USHTARI SERB NË HAGË

Hevzi Hasani

RUAJU NGA PËRGOJIMI DHE PËRGOJUESIT!

Kushtrim Guraj

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU