Rtv Pendimi
Opinone Të ndryshme

Mos u gëzoni

Mos u gëzoni pse dr.Shefqet Krasniqi doli i pafajshëm nga akuzat e prokurorisë sepse ai i pafajshëm ka qenë, por gëzohuni asaj dite kur ta shikoni dr. Shefqetin në mimber të xhamisë për ditë xhumaje sic ishte më parë sepse ashtu i ka hije.

Një nga qëllimet dashakeqe kjo ka qenë që të akuzohet për akuza të rreme e të largohet nga mimberi i xhumasë dhe nga influenca në xhemat si shumë hoxhallarë të tjerë.

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj