Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

MOTËR E MBULUAR

Muslim Shop

Moter e mbuluar …kujdes

Moter e ndershme ruaju, ruaju te jesh sikurse keto:

E mbukuar dhe e shminkuar…
E mbuluar dhe me sjellje te keqia ndaj fqinjeve dhe shoqeve…

E mbuluar dhe e parfymuar…
E mbuluar dhe me rroba te ngushta…
E mbuluar dhe me rroba te tejdukshke…
E mbuluar dhe me rroba te zbukuruara…
E mbukuar dhe nuk permbuhs obligimet e bashkeshortit dhe shtepise…
E mbukuar dhe ngrit zerin larte duke qeshur…
E mbuluar dhe nuk i buzeqeshe shoqeve asnjehere…
E mbuluar dhe asnje nate nuk llogariten veten per mekatet e bera…
E mbuluar dhe ende flet e perzihet me meshkuj sikurse injorantet e tjera…
E mbuluar dhe shkon ne sallone dasmash ku muzika gumellon…
E mbuluar dhe udhetone e vetme ne distance te larget pa mahrem…
E mbuluar dhe nuk din te lexon Kur’an …

Pershtati: Valdet Kamberi

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu