Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

Namaz…Namaz?

Kur të godet frika,
Dhe të rrok mërzija,
Pikllim e merthim,
Kthehu vrap në pendim.

Mos thuaj u pendova,
Psikologun e konsultova,
Psikiatër e terapi,
Me largua pak mërzin.

Namaz o njeri…
Kafken në tok me shpejtsi,
Mos mendo për fjalen dy,
Por perulu me knaqsi.

Nse don të ndiesh knaqsi,
Dhe të gëzohesh e lumturi,
Harmoni e të gjitha mirsit,
Me namaz kërko o njeri:

Cetso shpirtin në brendi,
Dhuroj zemrës krenari,
Begati prej Madhërisë,
Ke namazin o njeri…

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU