Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

NDARJA E VËRTETË

Muslim Shop

Ndarja e vërtetë nuk është ajo e udhëtimit.
E as ajo e dashurisë.
E as ndarja nga nëna, babai, vëllai apo motra.
E as ndarja nga shoku.
E as madje vdekja nuk është ndarje, ngase do të tubohemi të gjithë së bashku në ahiret.
Ndarje është që njëri nga ne të jetë në Xhenet dhe tjetri të jetë në Xhehenem.
Me të vërtetë kjo është ndarja reale.
O Zot, na bëj ne, familjet tona dhe të dashurit tanë nga banorët e Xhenetit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu