Rtv Pendimi
Të ndryshme

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

“SHKRIM-LEXIMI ARAB-KURANOR” -metodë e mësimit

Që nga viti 2010 është ribotuar katër herë (me tirazh të deritanishëm rreth 5000 copë, me ca ndryshime të vogla), dhe shyqyr Zotit është mirëptitur nga të interesuarit anekënd trojeve shqiptare, madje edhe në diasporë.

“RTV PENDIMI” dëshiron të merrë përsipër ribotimin e 2000 kopjeve me çmimin 3500 euro .

Ata që e shohin të arësyeshme për ta ndihmuar ribotimin e radhës, mund të dërgojnë donacion përmes Xhirollogarisë ose Pay Pal .

Është shumë e rëndësishme që të shënoni arësyen e pagesës “ Ribotim Libri

Emri: Radio Pendimi

Emri i bankës: Volksbank Linz

IBAN: AT744480042614830000

Bic Swift Code: VBWEAT2WXXX

Pay Pal : info@radio-pendimi.com

Shpresojmë që të jetë një kontribut yni i përbashkët për kujdes ndaj Fjalës së Zotit të Madhëruar, duke e lutur Atë, që të na shpërblejë me të mirat e Tij, në dynja e ahiret.

Libri, për shkak të rëndësisë që ka, do të jepet gratis.

Autor: Kasam Muhameti

Recensentë: Rustem Spahiu Flamur Sofiu

Redaktorë profesional: Reshat Mexhiti Fadil Hasani Miftar Ajdini

Renditja kompjuterike: Adil Beqaj

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani