Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR RËRË

Bëhu si deti, që të mos arrijë askush deri te fshehtësitë e tua.

Bëhu si qielli, që të mos ndalen fare shpresat e tua.

Bëhu si pema, që të mos ndërpriten rrënjët e tua.

Bëhu si guri, që të mos thyhen parimet e tua.

Le të jenë hapat e tu në mirësi si ai që ecën nëpër rërë, nuk i dëgjohet zëri, mirëpo gjurmët e tij janë të qarta.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (2)

Irfan Jahiu

FJALË NGA THESARET E DYNJASË (1)

Irfan Jahiu

DEDIKUAR TË PËRMALLUARVE DHE TË LËNDUARVE

Irfan Jahiu

TI DHE AJO, MEDITONI KËTO FJALË

Irfan Jahiu

DISA NJERËZ NË JETË NA VIJNË SI BEGATI

Irfan Jahiu

JETA MES ËNDRRËS DHE SHPRESËS

Irfan Jahiu

JETA VAZHDON EDHE PSE SHPIRTI NDIEN DHEMBJE DHE SYRI LOTON

Irfan Jahiu

DISA FJALË PËR FEMRËN

Irfan Jahiu

MIQËSIA ËSHTË JETË

Irfan Jahiu