Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Poezi

Nënë Zahide – “Unë jam djali yt, Ti je Nëna ime”

Muslim Shop

“Unë jam djali yt, Ti je Nëna ime”

#Nëna që lindi Komandantin e shtetit të Kosovës Adem Jashari
#Nëna që ushqej Ushtrinë Çlirimitare të Kosovës
#Nëna që frymëzojë formimin e Shtetit të Kosovës
#Nëna që do jetë shembull i shumë Nënave Shqiptare

Kjo është #Nëna e Kombit Shqiptarë sepse nuk ka Nënë që mund të krahasohet me Nënën Zahide, Nëna Zahide Jashari që Komandanti sa herë e takonte e puthte në ball dhe me krenari i thoshte “Unë jam djali yt, Ti je Nëna ime që më linde mua”

#Shpërndaje, nëse je i të njejtit mendim…

Të ngjajshme

El- hamdu lil-lah

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

Nëna

Kushtrim Guraj

O Profeti im

Kushtrim Guraj

Adem Ramadani – Allahu Ekber Kebira me tekst

Kushtrim Guraj

Poezi për Radio Pendimin

Kushtrim Guraj

Poezi Sërish vjen Haxhi

Kushtrim Guraj

E vërteta doli n’shesh

Kushtrim Guraj

Urime 20 vjetori hoxha Nail

Kushtrim Guraj