Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

NËNTË FJALITË MË TË BUKURA

  1. Mos debato me injorantin, sepse njerëzit mund të gabojnë e të mos munden t’ju dallojnë.
  2. Mos e sfido atë njeri që nuk ka çfarë të humbë..
  3. Burri vazhdon të jetë fëmijë derisa nëna e tij nuk ndërron jetë, e kur ajo vdes, atëherë fillon të plaket.
  4. Nëse goditesh nga prapa, dije se ti je përpara.
  5. Bëhu shok dhe mos lakmo që të kesh për vete shokë.
  6. Kur e do armikun tënd, atëherë ai e ndien gabimin e tij.
  7. Të gjithë jemi si hëna, ajo njërën anë e ka të errët.
  8. Ne e duam të kaluarën, sepse ajo shkoi, po të kthehej do ta urrenim.
  9. Armiku më i keq, ai që ishte një ditë prej ditëve miku yt.                                                                                    Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

Të ngjajshme

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

RREZIKU I PADREJTËSISË

Irfan Jahiu

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

ZILIA DHE DËMI I SAJ

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU