Rtv Pendimi

Live – Një Ilahi për ty

Emisioni “Një ilahi për ty” mbahet çdo të hënë duke filluar nga ora 20.00 me moderator Hevzi Hasani ose Qëndrim Ibrahimi.

Ky emisioni tanimë është i njohur tek ju, i cili ka startuar të mbahet që nga hapja e Radio Pendimit.

Në këtë emision në radhë të parë roli kryesor i takon dëgjuesve pasi ata mund të inkuadrohen drejt për se drejti përmes lidhjes telefonike dhe të bëjnë përshendetje apo ndonjë urim si dhe të kërkojnë ilahitë e tyre të preferuara, e poashtu dëgjuesit kanë mundësi të bëhen pjesë e emisionit edhe përmes mesazheve duke na shkruar në rubrikën Dërgo Mesazh.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH