Rtv Pendimi
Emisione Live

Një Ilahi për ty

Çdo të hënë duke filluar nga ora 20:00 deri ora 22: 00 . Në ketë emision mund të bëni përshendetje, urime, dhe natyrisht mund ta kërkoni Ilahin që e pëlqeni .

Lidhja telefonike 0041 44 586 99 03 , dhe skype radiopendimi

Rubrika Dërgo Mesazh

Moderator : Hevzi Hasani

Të ngjajshme

Drita e udhëzimit

Kushtrim Guraj

Kuizi i ditës

Kushtrim Guraj

Emisioni i mëngjesit

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU