Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

Një urim më mungon !

Nje urim më mungon motra ime smë uron !
Pse moj moter më je hidhëru festën e bajramit nuk don me ma uru?
Mendoj e mendoj arsyen pse motra ime bajramin smë uroj ? Dikur von mu kujtu , motra ime jet ka ndrru te All-llahu paska shku 😢e si ka mundesi mem uru? Ahh sa më ka mar malli zërin të ta degjoj ,halle e derte të ti tregoj , nje këshill nga ti kam shum nevoj .😢 Në lutje motër kurr nuk do të harroj .Do ta lus All-ahun deri sa të kem jet që të na bashkoj ne Xhennet , dy engjujve tu Limes dhe Ditit All-llahu ju dhasht shëndet dhe gjitha të mirat në jet 😢
E kujtoj me mall 😢motrën time në islam Nexhbedije Elmazi 😢

Tekst : Motra Remka nga Gjilani

Të ngjajshme

SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Kushtrim Guraj

A e njeh këtë ligj i cili do ta ndryshoj të menduarit tuaj?

Kushtrim Guraj

Falënderoje Zotin që je gjallë!

Kushtrim Guraj

Përfundoi shfaqja!

Kushtrim Guraj

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

LUTJE TË PËRZEMËRT!

Kushtrim Guraj

RTV Pendimi fillon ndërtimin e studiove televizive – bën kërkesë për kontribut në finalizim të tyre

Kushtrim Guraj

Ari i kuq: Mjedra ruan zemrën dhe mbron nga diabeti dhe kanceri!

Urim Isma

Ajo që po na mungon shumë është thënja: NUK E DI.

Kushtrim Guraj