Rtv Pendimi
Ilahista

Nusret Kurtishi

Nusret Kurtishi i lindur me 18 tetor 1988 në Shkup në një familje me hafizlerë dhe hoxhallarë, këndimin e ilahive siç janë tash më të njohura në opinion i fillojë që nga viti 1999 në xhaminë e lagjes dizhon të Shkupit ku dhe ka shërbyer Babai i tij hafiz Sejdi ef. Kurtishi si imam 9 vjet me rradhë.

ishte pikërisht Babai i cili me talebet e xhamisë organizonte tribuna, programe fetare dhe nga atëherë ka filluar të këndoj me grupin e xhamisë ku deri më sot ka aritur të realizojë 6 albume videoklipe profesionale etj.
Vlen të përmenden tribunat, koncertet si dhe pjesmarjen e tij në vitin 2014 në Sharjah në garat botërore për solokëndim.

shkollën fillore dhe të mesme e ka mbaruar në shkup dhe tani së fundmi ka regjistruar dhe fakultetin e shkencave Islame poashtu në Shkup.!.

 

Të ngjajshme

Mevlan Kurtishi

Kushtrim Guraj

Fersan Jahiu

Kushtrim Guraj

Fidush Aliu

Kushtrim Guraj

Vëllezërit Murtez dhe Nexhip Xhaferi

Kushtrim Guraj

Gazmend Hyda

Kushtrim Guraj

Adem Ramadani

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU