Rtv Pendimi
Të ndryshme

O ALLAHU YNË!

NA FAL DHE MOS NA DËNO PËR SHKAK TE GJYNAHEVE QË PO I BËJNË MENDJELEHTËT NGA POPULLI YNË !
O ALLAH! NA UDHËZO DHE NA RUAJ NGA TË KËQIJAT QË VIJNË PREJ PUNËVE TONA.

Hoxhe Fadil Musliu

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU