Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

O TI NJERI..!

Brengat e tua..

Problemet e tua..

Nevojat e tua..

Sprovat e tua..

Pikëllimet e tua..

Mbledhi dhe tuboi.. dhe bëja një sexhde të gjatë Krijuesit tënd..

Dhe nxjerri ato nga zemra e jote dhe drejtoji kah Zoti jot..

Përulu para Tij me ankesat e tua..

Përulu para Tij me lutjet e tua..

Në fund mbështetju Allahut dhe dorëzoja çështjen tënde Allahut, Ai e din çdo gjë. 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

Të ngjajshme

NËNA E BURRIT, ÇELËS NGA ÇELËSAT E LUMTURISË BASHKËSHORTORE!!

Irfan Jahiu

MOS FUT URREJTJE ME PYETJET E TUA

Irfan Jahiu

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Irfan Jahiu

TI DHE SHEJTANI

Irfan Jahiu

PËRKUJDESJA PËR NDJENJAT E ATIJ QË KA TË NDONJË TË METË FIZIKE

Irfan Jahiu

BRENGAT E NJË TË PIKËLLUARI

Irfan Jahiu

BISEDA ME LOTIN

Irfan Jahiu

MOS I BRAKTIS ËNDRRAT, NËSE TË LËNDOI NJË FERRË!

Irfan Jahiu

BËHU NJERI QË LË GJURMË TË MIRË!

Irfan Jahiu