Rtv Pendimi
Të ndryshme

O ZOTI YNË NA RUAJ!

Në këtë kohë kur vendi dhe bota po përballen me sprovën e virusit Korona, vendi ynë po përballet edhe me sprovën e disa politikanve të papërgjegjshëm!
Keni kujdes mos bini viktimë e sjelljeve të tyre të pamatura, mos polemizoni ndërmjet veti, mos e humbni energjinë dhe dashurinë për shkak të tyre.

Zoti e ruajtë popullin dhe vendin tonë nga politikanët e papërgjegjshëm!

Hoxhë Fadil Musliu

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU