Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

OJ SIRI ZEMRËN MA KALLE

OJ SIRI ZEMRËN MA KALLE

Syri nuk po mban më lotin,

Gjakderdhja ta ndërojka motin.

Oj Siri e dashur dhe e bekuar,

Gjendja jote çdo muslimanë ka pikëlluar.

Na e bëj hallall o vëlla që po vritesh,

Mos na merr në pyetje motër që po zvarritesh.

Ishim të paaftë për të ju ndihmuar,

Shpresojmë se lutjet tona kanë ndikuar.

O ju organizata ndërkombëtare,

E keni haram çdo frymëmarrje.

Po vdes plaku e po vdes gruaja,

Ju po i shiqoni kolltuqet tuaja.

Allahu ju daltë në ndihmë oj Siri,

Shtoni lutjet çdo plak e çdo i ri.

Të lutemi natën sepse kemi një sebeb,

Po digjet një qytet, po digjet një Haleb.

#nga një motër

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU