Rtv Pendimi
Reklama

Opoware

Në “Opoware” ju ofrojmë faqe interneti me dizajne moderne dhe te bukura duke përdorur teknologjitë më të avancuara për të shfaqur faqen e internetit tuaj.

Disa nga sherbimet tona janë:

-Faqe intereneti personale, biznese, portale, shitje online etj

. -Dizajne te bukura dhe moderne

-Animacione dhe dizajne te pershtatshme per telefona dhe paisje te tjera

-Kod te pastert dhe te lexueshem

-E-mail per stafin dhe kompanine

-Domain, host -Sistemi për menaxhim të përmbajtjes (CMS) ku ju mund të menagjoni lehtë dhe thjeshtë përmbajtjen e faqes se internetit tuaj

-Përkrahje 24/7 nga stafi teknik për faqen e internetit dhe për çfardo pyetje tjeter Ndjehuni komod të na kontaktoni “email ose numer telefoni

Opoware

Address: Manhartstraße 61
plz 2000 Stockerau
Tel. +436769024262
Email: info@opoware.net
Domain: opoware.net

Të ngjajshme

iMediahous

Kushtrim Guraj

Metalplast Prizren

Hevzi Hasani

Karadaku turs Haxh 2019

Kushtrim Guraj

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 2020

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj