Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Muslim Shop

S’ka më mirë se atëherë kur e gjen një person që:

Kur e shikon, të ndien.

Kur i ankohesh për diçka, brengën ta lehtëson.

Kur humb, të udhëzon.

Kur qan, lotët t’i fshin.

Kur e respekton, të vlerëson.

Kur je larg tij, përmallohet për ty.

Dhe kur je nevojtar për të, e gjen me ty.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu