Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Muslim Shop
 1. Filloje ditën tënde me namazin e sabahut, që ta arrish shpëtimin dhe suksesin.
 2. Mos e ndal duanë, sepse ajo është litari i shpëtimit.
 3. Rikujtoje se fjalët e tua i shënojnë melaqet.
 4. Ji optimist, edhe nëse gjendesh në gjendjen më të vështirë.
 5. Bleje me të hollat e tua lutjen e ndonjë fukaraje dhe dashurinë e të mjerëve.
 6. Kujdes nga lutja e atij që i bëhet padrejtësi.
 7. Bëhu sebep për qëndrueshmërinë e familjes sate.
 8. Rrobat e tua të vjetra, të reja janë te të varfrit.
 9. Mos u zemëro, jeta është më e shkurtër sesa ti e paramendon.
 10. Mos e mbyll derën e përgjigjes me mëkate.
 11. Namazi është që më së shumti të ndihmon gjatë sprovave dhe belave.
 12. Largoju paragjykimeve të liga, qetësohesh dhe rehatohesh.
 13. Shkaku i çdo brenge është largimi prej Allahut, për këtë arsye ik drejt Tij.
 14. I privuar është ai që është privuar nga namazi me përulësi dhe nga syri që loton.
 15. Bëje dashurinë që e tëra të jetë për Allahun dhe të Dërguarin e Tij, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të.
 16. Falja atij që të përgojoi, sepse ai të dhuroi shumë mirësi.
 17. Bëje traditë që Kurani të qëndrojë te koka jote, se leximi i një ajeti është më i mirë se krejt dynjaja dhe çka ka në të.
 18. Jeta është e bukur dhe më e bukur bëhet, kur ti e jeton atë me iman.                                                                   Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MOS U MËRZIT, ALLAHU ËSHTË ME TY

Irfan Jahiu

TË KËNAQURIT E NJERËZVE ËSHTË SYNIM QË NUK ARRIHET

Irfan Jahiu

KËTË PERSON MOS E LËR TË IKËN, NËSE E KE AFËR

Irfan Jahiu

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Irfan Jahiu

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

MERR MËSIME NGA AJO QË SHEH

Irfan Jahiu

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR RËRË

Irfan Jahiu

PAQJA QOFTË MBI KËTO ZEMRA

Irfan Jahiu

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA

Irfan Jahiu