Rtv Pendimi
Familja & jeta bashkëshortore Mirësjellja - Edukata fetare

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Gruaja për ta kuptuar heshtjen e burrit të saj dhe për të arritur deri te ndjenjat e tij duhet të jetë pak më e durueshme.

Një nga rrugët themelore më të rëndësishme për ta nxjerrë burrin nga heshtja është që ta pyesësh rreth asaj që ai e mendon.

Pastaj jepi burrit kohë derisa ta shprehë atë që e ka në brendësi.

Mos u ngut dhe mos e përdor metodën e njëjtë që me të të sillesh me heshtje.

Lëre ta kuptojë se ndjenjat e tij për ty janë të rëndësishme.

Dhe vazhdo që ta lajmërosh për ndjenjat e tua, derisa ta bindësh që ai vetë të të lajmërojë për ndjenjat e tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

HARAMET QË NDIKOJNË NË VËLLAZËRI

Irfan Jahiu

HIPOKRITËT

Irfan Jahiu

SHTËPIA E MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

VIRTYTET E IMAM MALIKU

Irfan Jahiu

MENDJEMADHËSIA DHE DËMI I SAJ

Irfan Jahiu

FUQIZIMI I VETËDIJES SË MBIKËQYRJES HYJNORE

Irfan Jahiu

Irfan Jahiu

VEPRA E MIRË

Irfan Jahiu

DËMET E GJUHËS!

Irfan Jahiu