Rtv Pendimi
Poezi

PERKUJTIM DHE FALENDERIM

PERKUJTOJ ALL-LLAHUN KRIJUESIN E GJITHESIS,
FALENDEROJ ALL-LLAHUN BURIMIN E GJITHESIS.
 
ALL-LLAHUN E PERKUJTOJ ZEMRA ME QETESOHET,
ALL-LLAHUN E FALENDEROJ SHPIRTI ME FRESKOHET.
 
PERKUJTOJ ALL-LLAHUN PERPLOTE DASHURI,
FALENDEROJ ALL-LLAHUN PER GJITHE KETE BEGATI.
 
ALL-LLAHUN E PERKUJTOJ NEPER DALLGE E STUHI,
ALL-LLAHUN E FALENDEROJ TE VETMIN PERENDI.
 
PERKUJTOJ ALL-LLAHUN QE ESHTE DRITE MBI DRITE,
FALENDEROJ ALL-LLAHUN QE MU HAPEN SUT…….
 
 
 
                                        SHKRUAR NGA: RESMIJE ZENDELI

Të ngjajshme

LINDJA E MUHAMMEDIT A.S.

Hevzi Hasani

El- hamdu lil-lah

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

Nëna

Kushtrim Guraj

O Profeti im

Kushtrim Guraj

Adem Ramadani – Allahu Ekber Kebira me tekst

Kushtrim Guraj

Poezi për Radio Pendimin

Kushtrim Guraj

Poezi Sërish vjen Haxhi

Kushtrim Guraj

E vërteta doli n’shesh

Kushtrim Guraj