Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

PËRMIRËSOJI VEPRAT E TUA

Mos harro…

Ka mundësi që vetë me dorën tënde e vendos orën e dorës… dhe atë nga ti e largon trashëgimtari yt.

Ka mundësi që ti vetë e mbyll derën e makinës tënde… dhe atë e çel punëtori i ndihmës së shpejtë.

Ka mundësi që ti vetë i mbërthen pullat e këmishës… dhe ato ti shpërthekon ai që i lan xhenazet.

Ka mundësi që i mbyll sytë në dhomën tënde të gjumit… dhe ata nuk i hap përveçse në Ditën e Kiametit dhe para Allahut, Krijuesit të tokës dhe të qiejve.

Prandaj, bëj vepra të mira dhe përmirësoji ato.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

MEDITO!!

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

KUJDESI PËR MACEN, SHKAKU I SHËRIMIT TË NËNËS SIME!!

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

A DO TA DISH SE KUR NUK JE BASHKËSHORTE E MIRË!!

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU