Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE !

Je përmalluar për dikë.. fol me të.

Do të takosh dikë.. thirre.

Do të jesh i kuptuar.. qartësoje veten.

Posedon pyetje.. pyet.

Nuk e do një gjë.. tregoje.

E do një gjë fortë.. ruaje.

Do diçka.. lodhu për hir të tij.

E dashuron dikë.. lajmëroje!

Askush nuk e di se çfarë ndodh në brendësinë e mendjes tënde, dhe më së miri, është që të jesh i qartë se sa të kesh frikë t’i paraqesësh mendimet dhe ndjenjat e tua!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SHTËPIA E MUSLIMANIT

Irfan Jahiu

VLERA E ISTIGFARIT DHE GJURMËT E TIJ

Irfan Jahiu

MAGJIA

Irfan Jahiu

PENDIMI DHE MËSHIRA E GJERË E ALLAHUT

Irfan Jahiu

MOSRESPEKTIMI I PRINDËRVE

Irfan Jahiu

NGRËNIA E PASURISË HARAM

Irfan Jahiu

RRUGA E UDHËZIMIT

Irfan Jahiu

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

SHENJAT E PËRFUNDIMIT TË KEQ

Irfan Jahiu