Rtv Pendimi
Të ndryshme

Përse na ka krijuar Allahu?

Allahu na ka krijuar që të njihemi dhe të duhemi mes veti. E nuk na krijuar që ta urrejmë, ta xhelozojmë dhe luftojmë njëri-tjetrin.
Të duash të mirën për të tjerët është cilësi e besimtarit, ndërsa urrejtja dhe xhelozia është cilësi e zullumqarit.

Allahu na dhashtë cilësi të besimtarëve dhe na ruajtë nga cilësitë e zullumqarëve!

Shkruar nga hoxhë Fadil Musliu.

Të ngjajshme

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

Rumania, fener bashkëjetese për myslimanët në Evropën Lindore

Hevzi Hasani

O Allah, na beko me pjesën e mbetur  të Sha’banit dhe mundëso të arrijmë  Ramazanin

Kushtrim Guraj

Sprova vazhdon!

Kushtrim Guraj

Vaktiat e Ramazanit 2020

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU