Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

PESË ERRËSIRAT DHE FENERËT E SAJ

Errësirat janë pesë, mirëpo për çdonjërën ka fener:
“Gjynahet” janë errësirë, feneri i tyre është “pendimi”.
“Varri” është errësirë, feneri i tij është “namazi”.
“Peshorja” Ditën e Kiametit është errësirë, feneri i saj është fjala “la ilahe il-lAllah”.
“Ura e Siratit” është errësirë, feneri i saj është “bindja”.
“Ahireti” është errësirë, feneri i tij është “vepra e mirë”.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

VESVESET E SHEJTANIT DHE MBROJTJA PREJ TIJ

Irfan Jahiu

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

MEDITO!!

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

KUJDESI PËR MACEN, SHKAKU I SHËRIMIT TË NËNËS SIME!!

Irfan Jahiu

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU