Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja

PESË ERRËSIRAT

– Mëkatet janë errësirë dhe llamba e tyre është Pendimi.

– Varri është errësirë dhe llamba e tij është Namazi.

– Peshorja është errësirë dhe llamba e saj është La ilahe il-lAll-llah.

– Sirati është errësirë dhe llamba e tij është Bindja e plotë.

-Ahireti është errësirë dhe llamba e tij është Puna e mirë.

Nga fjalët e Ebu Bekrit, Allahu qoftë i kënaqur me të!

Përshtati: Valdet Kamberi

Të ngjajshme

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

DHIKRI I MËNGJESIT DHE I MBRËMJES

Irfan Jahiu

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHIMBJEVE

Irfan Jahiu

ATË QË NA E MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

Irfan Jahiu

KËTË E MËSOVA NGA VITET QË MË KALUAN

Irfan Jahiu

ÇDO PERSON NË BRENDËSI E KA TREGIMIN E VET TË PIKËLLIMIT

Irfan Jahiu

HIPOKRITËT

Irfan Jahiu

MEDRESEJA E NATËS

Irfan Jahiu

SI MOS TË DUHET ALLAHU?

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU