Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Probleme shpirtërore & shoqërore

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN E JUAJ

Muslim Shop

Kuptoni këto pesë gjëra në jetën e juaj!

1. Nëse të vdes babai, vdes këshilla!

2. Nëse të vdes vëllai, thyhet e djathta yte!

3. Nëse të vdes nëna, fiket drita yte!

4. Nëse të vdes motra, humbet buzëqeshja yte!

5. Nëse të vdes shoku i jetës, verbërohet syri yt!

Jeta është shumë e shkurtër, nuk ia vlen që në të të ketë zili dhe urrejtje, hipokrizi dhe shkëputje të lidhjeve farefisnore.

Nuk dihet se kur do të ndahemi nga kjo botë. Nesër do të jesh vetëm se kujtim, prandaj, buzëqeshuni dhe faluani atyre që ju dëmtuan!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Irfan Jahiu

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

Irfan Jahiu

MERR MËSIME NGA AJO QË SHEH

Irfan Jahiu

NË MIRËSI BËHU SI AI QË ECËN NËPËR RËRË

Irfan Jahiu

KATËR GJËRA ZGJIDHEN ME KATËR TË TJERA

Irfan Jahiu

KATËR ÇELËSAT E LUMTURISË DHE SUKSESIT TËND

Irfan Jahiu

DISA IDE PËR TË ARRITUR DERI TE LËMOSHA E VAZHDUESHME

Irfan Jahiu

NËNTË FJALITË MË TË BUKURA

Irfan Jahiu

MOS U BËJ SI AI, TI KTHEJA ME TË MIRË

Irfan Jahiu