Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN TUAJ

Kuptoni këto pesë gjëra në jetën tuaj:
1. Nëse të vdes babai, vdes këshilla.
2. Nëse të vdes vëllai, thyhet e djathta jote.
3. Nëse të vdes nëna, fiket drita jote.
4. Nëse të vdes motra, humbet buzëqeshja jote.
5. Nëse të vdes shoku i jetës, verbërohet syri yt.
Jeta është shumë e shkurtër, nuk ia vlen që në të të ketë zili dhe urrejtje, hipokrizi dhe shkëputje të lidhjeve farefisnore.
Nuk dihet se kur do të ndahemi nga kjo botë. Nesër do të jesh vetëm një kujtim, prandaj buzëqeshuni dhe faluani atyre që ju dëmtuan.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

DHIKRI I MËNGJESIT DHE I MBRËMJES

Irfan Jahiu

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHIMBJEVE

Irfan Jahiu

ATË QË NA E MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

Irfan Jahiu

KËTË E MËSOVA NGA VITET QË MË KALUAN

Irfan Jahiu

ÇDO PERSON NË BRENDËSI E KA TREGIMIN E VET TË PIKËLLIMIT

Irfan Jahiu

HIPOKRITËT

Irfan Jahiu

MEDRESEJA E NATËS

Irfan Jahiu

SI MOS TË DUHET ALLAHU?

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU