Rtv Pendimi
Ilaçe për zemrën / Rukja

PESË KËSHILLA PËR TË ARRITUR DERI TE LUMTURIA

1. Mos rri i vetëm. Vetmia e bën njeriun të mërzitur dhe nervoz. Kur përzihesh me njerëz zgjidhi më të mirët.
2. Mos e vono namazin nga koha e vet.
3. Shpeshtoje dhe përsërite fjalën la haule ue la kuvete, sepse ajo e zgjeron gjoksin, ta përmirëson gjendjen dhe t’i largon brengat.
4. Shpeshtoje istigfarin se me të vjen risku, lehtësimi dhe dituria e dobishme.
5. Buzëqeshu kur i takon të tjerët dhe e përfiton butësinë e tyre, fol butë me ta dhe e përfiton dashurinë e tyre.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SËMUNDJA E ZEMRËS DHE SHËRIMI I SAJ

Irfan Jahiu

DHIKRI I MËNGJESIT DHE I MBRËMJES

Irfan Jahiu

ILAÇI MË I MIRË PËR QETËSIMIN E DHIMBJEVE

Irfan Jahiu

ATË QË NA E MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

Irfan Jahiu

KËTË E MËSOVA NGA VITET QË MË KALUAN

Irfan Jahiu

ÇDO PERSON NË BRENDËSI E KA TREGIMIN E VET TË PIKËLLIMIT

Irfan Jahiu

HIPOKRITËT

Irfan Jahiu

MEDRESEJA E NATËS

Irfan Jahiu

SI MOS TË DUHET ALLAHU?

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU