Rtv Pendimi
Probleme shpirtërore & shoqërore

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Ti ke mundësinë ta therësh dikë dhe pastaj ta nxjerrësh thikën nga shpina e tij, mirëpo atij vetëm se ia ke lënë një plagë të thellë.

Prandaj, më vonë ska më rëndësi se sa herë i kërkon ndjesë, sepse plaga vazhdon të mbetet prezente.

Dije se plaga e gjuhës është më e rëndë sesa plaga e trupave. Pra, kujdes se çfarë flet!

Shokët e tu janë si gurë të çmuar dhe të rrallë.

Ata të argëtojnë, të gëzojnë dhe të përkrahin. Ata janë gati që të dëgjojnë në çdo kohë kur ke nevojë për ta.

Për këtë arsye tregoju atyre se sa e madhe është dashuria jote për ta.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

PSE PIKËLLOHESH ?!

Irfan Jahiu

DEGËT NGA ARI

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË PO NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Irfan Jahiu

VDIQ PRANË VËLLAIT TË VET NË VARR

Irfan Jahiu

RREZIKU I PADREJTËSISË

Irfan Jahiu

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

ZILIA DHE DËMI I SAJ

Irfan Jahiu

QARTËSIMI I SHKAQEVE TË LUMTURISË

Irfan Jahiu

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU