Rtv Pendimi
Mirësjellja - Edukata fetare

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Ti ke mundësinë ta therësh dikë dhe pastaj ta nxjerrësh thikën nga shpina e tij, mirëpo atij vetëm se ia ke lënë një plagë të thellë.
Prandaj, më vonë s’ka më rëndësi se sa herë i kërkon ndjesë, sepse plaga vazhdon të mbetet prezente.
Dije se plaga e gjuhës është më e rëndë sesa plaga e trupave. Pra, kujdes se çfarë flet!
Shokët e tu janë si gurë të çmuar dhe të rrallë, ata të argëtojnë, të gëzojnë dhe të përkrahin. Ata janë gati që të dëgjojnë në çdo kohë kur ke nevojë për ta.
Për këtë arsye, tregoju atyre se sa e madhe është dashuria jote për ta.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

MERITAT E SAHABËVE

Irfan Jahiu

MOSRESPEKTIMI I PRINDËRVE

Irfan Jahiu

RREZIKU I RYSHFETIT

Irfan Jahiu

RRUGA E UDHËZIMIT

Irfan Jahiu

SHENJAT E DASHURISË NDAJ TË DËRGUARIT TË ALLAHUT ALEJHI SALATU UE SELAM

Irfan Jahiu

SHENJAT E PËRFUNDIMIT TË MIRË

Irfan Jahiu

ETIKA E XHAMISË DHE DISPOZITAT E SAJ

Irfan Jahiu

PËRGËZIMI NË KURAN DHE SUNET

Irfan Jahiu

PËRMBAJE GJUHËN TËNDE

Irfan Jahiu