Rtv Pendimi
Të ndryshme

PLANETI TOKË PO RIGJENEROHET

U desht patjetër të ngadalsojmë. Garuam me kohën dhe me njerëzit, kush ku ka udhëtuar, kush sa ka hargjuar, kush ku ka qenë. Tani jemi të gjithë njësoj. Të mbyllur, të friksuar për shëndetin dhe për të ardhmen. Nuk ka më ku të hargjohen paratë. Nuk ka më fotografi nëpër rrjetet sociale kush ku kemi qenë. Do t’i kthehemi vetem kujtimeve. Pushoni, nga luksi lavdërimi, pangopsia. Kjo do t’na kthej shumë shekuj prapa, ku rrallë kanë udhëtuar, kur nuk kan pasur shumë, pos njëri tjetrin. A e dini çfar do të ndodh kur të dalim jasht? Më shumë rrespekt! Bari do të jetë më i gjelbër, ajri më i pastër, lumenjtë më të kthjellët, kafshët e egra më të gëzuara. Ne do të çmojmë më shumë njëri tjetrin, ngaqë nuk kemi qenë të vetëdishëm çfar kemi pasur në dorë.
Rrini në shtëpi.
Planeti Tokë 🌏po RIGJENEROHET

Të ngjajshme

Gënjeshtra larg nesh!

Hevzi Hasani

O ZOTI YNË NA RUAJ!

Kushtrim Guraj

A janë mbyllur xhamitë në historinë islame?

Kushtrim Guraj

Zoti ynë është falës i madh!

Kushtrim Guraj

Dyfytyrësia sëmundje bashkëkohore!

Kushtrim Guraj

Mos e harro këtë lutje!

Kushtrim Guraj

ME CKA SHUHET ZJARI I GJUNAHIT

Kushtrim Guraj

O ALLAHU YNË!

Kushtrim Guraj

Besimtarët do ta shohin Zotin e tyre!

Kushtrim Guraj