Rtv Pendimi
Poezi Të ndryshme

Poezi kushtuar Adem Ramadanit

Në emisionin n’Kosovë Show
I udhëhequr nga Showmeni
Këtë radhë si mysafir i ftuar
Ilahisti i njohur hafiz Ademi

Showmeni Shpëtim Desku
Apo i njohur si moderatori
Për emisionin e udhëhequr
Lëvdata të shumëta mori

I gjithë publiku kureshtar
Për këtë mysafir të veçant
Ish muzikant e sot ilahist
Modest, bujar dhe elegant

Pyetje përgjigje të shumta
Pse më nuk mirret me muzikë
Mijëra shikues kanë ndëgjuar
Bindjen e tij me plot etikë

Show e bëri më emocional
Që ka emocionuar çdo shqiptar
Kur filloi të këndoi ilahinë
Për komandantin legjendar

Përmendi edhe hoxhallarët
Dhe tha që janë të shtrenjtë
Sepse këta ta mësojnë rrugën
Për në Xhenetin e shenjtë

Arriti kulminacioni i emisionit
Shikues dhe publikun e përloti
Ilahinë për respektimin e prindërve
Respekt që shpërblehet nga Zoti

Një shembull me fjalë e vepra
Kështu duhet të jetë muslimani
Këtë e dëshmoi sinqerisht
Ilahisti ynë ADEM RAMADANI

Nuhi Osmani

Të ngjajshme

Njëherë e njëkohë….

Kushtrim Guraj

Ndihmo në ribotimin e librit shkrim-leximi arab-kuranor

Hevzi Hasani

Ai që pendohet është i dashuri i Zotit!

Kushtrim Guraj

Ti llogaritim veprat tona sot, para se me na i llogarit Krijuesi ynë nesër

Kushtrim Guraj

A të falet namazi i Bajramit nëpër shtëpia?

Kushtrim Guraj

Duaja e namazit te nates…

Hevzi Hasani

Sadakatul Fitri dhe rregullat e tij

Kushtrim Guraj

Marrëveshja e Hudejbisë dhe çlirimi i Mekës

Kushtrim Guraj

Kush ishin sahabët që braktisën kodrën e shigjetarëve në luftën e Uhudit?

Hevzi Hasani

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU